Stockanpower

Vem är jag?

Jag heter Berrin Hult och är grundaren till Stockanpower, en träningsverksamhet med inriktning mot kvinnor i alla åldrar och träningsvanor. Min målsättning är att ta fram varje individs bästa och starkaste version av sig själv. Jag har alltid älskat träning och fastnade redan som 6 åring för kampsporten Judo. Jag brukade packa min lilla judodräkt och tränade flera gånger i veckan i ett ombyggt garage nära vårt hus i München i Tyskland. Redan som 14 åring reste jag med det tyska landslaget på träningsläger. Jag tränade judo och fys flera gånger i veckan och tävlade nästan varje helg på nationella och internationella tävlingar.

Efter gymnasiet flyttade jag till Sverige där jag utbildade mig till civilekonom. Jag lämnade mitt roliga men också mycket krävande liv som atlet i det tyska landslaget. Under många år tränade jag både vuxna och barn i judo och fick se individer utvecklas till fantastiska idrottare.

Själv har jag lagt tid på att utvecklas inom olika kampsporter och lära mig mer om andra träningsformer, men kärleken till judon kvarstår.

Idag är jag en stolt mamma till tre underbara tjejer och att coacha dem att bli självsäkra, starka individer är den största och roligaste utmaningen i mitt liv.

År 2017 valde jag att göra min passion som tränare och träningsfantast till mitt yrke och startade därmed Stockanpower. Med erfarenhet från elitsport och lärdomar från rehabilitering efter mina idrottsskador och tre graviditeter har jag hittat ett sätt att anpassa träningen efter varje individs förmåga.

Jag erbjuder tuffa pass med kampsport som inspiration men tycker också om att individanpassa och jobba med funktionella övningar för att bygga upp och stärka kroppen.